keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Vanha maailma vs. uusi maailma

Tämä maailma ei automaattisesti ymmärrä henkisyyttä. Se on etsinnän tai oman elämän polun kehityksen tulos - sen löytäminen. En ole tässä mikään asiantuntija. Nyt kuitenkin harjoittelen ilmeisesti vasemman ja oikean aivopuoliskoni yhdistämistä. 

Olen nyt lähiaikoina ollut paljon intuitiivisella tasolla. Se on ollut antoisaa, mutta koen, etten enää kykene mielestäni siihen, mitä tahdon ennen kuin olen yhdistänyt nämä kaksi aivopuoliskoa täydellisesti. 

Luen juuri Drunvalo Melchizedekin Elämän kukan salaisuutta 1 ja 2:ta ystäväni suosituksesta. Se on huikea kirja. Olen saanut jo jonkin verran tietoa sitä selailemalla, mutta odotan hetkeä jolloin jaksan perehtyä siihen kunnolla. Kirjassa puhutaan juuri aivopuoliskojen yhdistämisen tärkeydestä ja siitä, että molempia käytetään. Itselläni ei todellakaan ole kaikenlaisten kaavioiden ja geometristen kuvioiden tarkastelu mukavuusalueella. Pyrin kuitenkin perehtymään kirjan kuvioihin ja kaavioihin heti, kun jaksan.

Tämä on nyt tärkeä asia itselleni. Otan vastaan kaikki neuvot, joita teillä on itsellänne tai välillisesti.

Olen työskennellyt jonkin verran intuitiivisesti piirtämällä erilaisia kuvioita ja myös meditoinut asiaa. Välillä tunnen yhteyden selvästi, mutta sitten se katoaa ja menetän sen kokonaisen tunteen, joka yhteydestä on seurannut. 

Kärsivällisyys on tietenkin varmasti todella tärkeää juuri nyt elämässäni. Tänään aion ottaa loppuillan rennosti ystäväni seurassa, joka tulee käymään kauempaa luokseni. 

Tuli muuten mieleen, että tuo kärsivällisyys tuntuu muutenkin olennaiselta seikalta henkisellä polulla käydessämme. <3

Eipä kai sitten muuta. Herran haltuun niin sanoakseni... Tai Äitimaan...



2 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Varmaan kiinnostava tuo kirja...

Olen itse myös paljon miettinyt eri aivopuoliskojen juttuja..
Pyrin mielelläni painottamaan itselläni oikean aivopuoliskon osuutta...jooga, mietiskely, piirtely...

molempia tietty tarvitaan mutta maailma on liikaa vasemman..

voi hyvin =)

Heli kirjoitti...

Kiitos, Hanne. Voi hyvin sinäkin! :)